Over BIRD

Over ons

BIRD Recruitment

BIRD Recruitment is sinds 1994 een specialist in arbeidsbemiddeling binnen de biotechnologische, (bio)farmaceutische, chemische en levensmiddelen-industrie.
BIRD Recruitment heeft haar roots in Delft en was van oorsprong een contract research organisatie met eigen laboratorium, gericht op fermentatie-onderzoek. Inmiddels zijn wij een ervaren recruitment specialist en hebben wij ons ook bewezen als uitstekende recruitmentpartner binnen onze expertise.

Esmee Busscher

Hallo allemaal, mijn naam is Esmée en ik ben Recruiter bij BIRD Recruitment. Ik heb een achtergrond in biologie en medisch laboratoriumonderzoek. Zelf heb ik dus in het lab gestaan en mij daar voornamelijk bezig gehouden met neurowetenschappen. Ik ga graag met mensen om en ben daarom recruiter geworden. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de kick-boksles en ben ik bezig met het bouwen van mijn eigen huis. Wie weet spreek ik jullie snel!

Jay Baktawar

Ik ben Jay en ik ben een chemicus van opleiding. Onder andere de persoonlijke contacten, afwisseling en het snel moeten schakelen maken het Recruitmentvak een zeer uitdagende voor mij. In mijn vrije tijd sport ik of kijk ik graag naar een leuke sci-fi film.

Anna Wilbers

Mijn naam is Anna en ik ben Recruiter bij BIRD Recruitment. Ik heb een achtergrond in Voeding en Gezondheid en in Neurowetenschappen. Het persoonlijk contact en het matchen van de juiste kandidaat aan een passende functie maakt het recruitment vak voor mij heel erg leuk. Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig en houd ik erg van koken.

Translate »